Optimistische kijk op de wereld

Welkom bij ons eerste blog op deze net gelanceerde website van PrettigOud! Goed dat u ons gevonden heeft, we hebben namelijk een grote ambitie en willen dat graag samen met u tot stand brengen.

Wat mag u verwachten?

U kunt hier de komende tijd een grote variatie aan commentaren, recensies en overpeinzingen lezen. Ons uitgangspunt daarbij is dat het voor u als 65 plusser interessant zou kunnen zijn. U kunt er zeker van zijn dat het niet de zoveelste klaagzang wordt over alle ongemakken van het ouder worden. Mocht dat al zo zijn dan laten we dat klagen graag aan anderen over. Wij zijn van het half volle glas en gaan het juist over de prettige kanten van het ouder worden hebben, zonder daarbij de werkelijkheid uit het oog te verliezen.
Behalve commentaren zullen we u ook allerlei ideeën en tips aan de hand doen hoe je zo goed mogelijk aan voorzorg kunt doen. “Voorzorg” is voor ons namelijk het sleutelwoord als het over PrettigOud worden gaat.

We hopen dat dit niet alleen een platform van Karin en Riet wordt. We zien uit naar mooie bijdragen van u. Dat mag variëren van een aanbeveling tot het bezoeken van een tentoonstelling, een recensie over een boek of een voorstelling, tot het delen van een mooie ervaring of goede tip. Als het maar bijdraagt aan PrettigOud worden.

Nog even terugkomend op onze ambitie. We willen samen met u een beweging op gang brengen dat het normaal gevonden wordt dat je vooruit kijkt als oudere en je zaken goed regelt. En tegelijkertijd daarmee een positievere houding ten aanzien van het ouder worden bewerkstelligen. Immers, wij zijn van PrettigOud.

Karin Beenen en Riet Ogink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Diensten

wonen

zorg

welzijn

financiën